Velg en side

Hverdagen hos Q-Free passer perfekt for meg som person. For meg er det viktig med fleksibilitet, variasjon, frihet, selvstendighet og godt samarbeid. Det føles aldri som om jeg sløser med tiden min når jeg er på jobb blant så mange flotte mennesker og så mange spennende arbeidsoppgaver. Vi motiverer oss selv, hverandre og dem rundt oss hele tiden.

Å jobbe med IT er utrolig spennende. Hver dag er variert, hver oppgave er ulik, og det blir aldri et kjedelig minutt. Jeg elsker jobben min hos Q-Free i Trondheim på grunn av de spennende oppdragene og det store mangfoldet både på arbeidsplassen og blant kundene. Å jobbe med ETC er definitivt anbefalelsesverdig! Nye teknologier byr på så mangt.

Trondheim som arbeidsplass

Mange tenker på Trondheim som studentby, men det er også senter for et stort og fremskridende næringsliv. Vi har flotte lokaler og mange gode kolleger i nabolaget fra alle landsdeler. Det kan være lurt å finne seg bolig og arbeid i Trondheim mens økonomien her har momentum. Det ser ikke ut til å stoppe opp med det første heller!

Jeg var ikke i tvil da jeg ble tilbudt jobben hos Q-Free, selv om jeg heller ikke var helt 100 % sikker på hva jeg skulle forvente. En kompis av meg hadde snakket varmt om selskapet og arbeidsmiljøet, dessuten var jeg en perfekt kandidat med min bakgrunn og utdanning. I ettertid har jeg aldri angret et sekund på at jeg startet hos Q-Free.

Et topp arbeidsmiljø

Uansett om du foretrekker å jobbe selvstendig eller som del av et team, er dette et godt sted for deg å være. Vi tenker etter hvert mer på hverandre som venner enn kolleger, selv om de to tingene ikke alltid er gjensidig utelukkende. Og hvem har vel noe mot en spasertur i livlige Trondheim by i lunsjpausen? Ikke jeg, i hvert fall!

Q-Free byr på teknologiske løsninger for fremtiden. Vi er alltid i fortroppen av det som rører på seg i IT-bransjen og næringslivet generelt. Mange kommer til oss for å få råd om veien videre, og mange kjemper om de lukrative arbeidsplassene vi tilbyr. Jeg var blant de heldige som har fått jobb her, og her kommer jeg nok til å bli værende lenge.