Velg en side

Jeg har bodd i Trondheim hele mitt liv, og kunne aldri tenkt meg å flytte en annen plass. Hvorfor skulle jeg det da? Her har jeg alt jeg trenger, og det er alltid noe spennende å finne på. Trondheim er en perfekt storby, med nok av muligheter, men fortsatt rolig atmosfære og flott natur og arkitektur. Jeg elsker å vandre rundt i gatene i Trondheim by og utforske.

I tillegg til å vandre rundt i byen, liker jeg å komme meg ut i frisk natur for en gå- eller joggetur. Trondheim har så utrolig mange flotte steder å besøke. Noen av mine favoritter er den nydelige Storfossen og St. Olavsspranget. Sistnevnte ligger nord i Bymarka og er et flott utkikkspunkt over Trondheimsfjorden. Her har jeg tatt mange flotte bilder.

Spise ute i Trondheim

Visste du at seks restauranter i Trondheim er på matguiden White Guide Nordics liste over de beste i Norden? Jeg liker å ta en god middag ute i ny og ne, og da er det godt å vite at det finnes så mange gode alternativer i min hjemby. En av restaurantene som kom seg på topplisten er Credo, hvor jeg liker å nyte et godt måltid.

Jossa mat og drikke som ligger i Lade, er et rustikt alternativ til Credo. Her serveres det tradisjonelle norske retter, ofte med en moderne vri og fantastiske råvarer. Dersom jeg skal kose meg skikkelig går jeg hit, men jeg har også mange andre favoritter. Det føles som om det hele tiden åpnes nye restauranter og kaféer, noe som gjør at jeg alltid har noe nytt å prøve ut.

Turist i egen by

Det er ikke mulig å bo i Trondheim uten å dra for å se fotballkamp på Lerkendal Stadion. Det er en helt utrolig stemning når så mange mennesker synger og skriker av full hals, og som spent følger med på om laget i deres hjerte vinner nok en kamp. RBK er jo et av Norges beste fotballag, så da må jeg selvfølgelig dra for å se noen kamper.

I tillegg liker jeg at jeg føler meg litt som en turist i egen by når jeg besøker en så kjent begivenhet. Derfor liker jeg også å besøke attraksjoner som Bakklandet og Nidarosdomen i ny og ne. Da føler jeg at jeg virkelig setter pris på alt denne flotte byen jeg lever i har å by på. Trondheim er jo tross alt min favorittby.