Velg en side

Det er mange fordeler med å jobbe som manager i et stort og veletablert selskap. Som regel vil et slikt selskap ha en tryggere økonomi og et større nettverk enn et lite selskap. Dette gjør at de ansatte kan slappe mer av på arbeidsplassen, og dermed fokusere mer på selve arbeidsoppgavene. Dette kan igjen gi bedre resultater og enda bedre økonomi for selskapet. En god sirkel med andre ord.

Når du jobber i et stort selskap vil du naturligvis også få flere kolleger enn dersom du jobber i et lite selskap. Et stort sosialt nettverk på jobben er positivt, og du vil alltid ha noen hyggelige kolleger å dele lunsjen med. Mange kolleger betyr gjerne også mange venner, og dette vil også kunne bidra til at arbeidsdagen blir mer spennende og sosial.

Q-Free – et stort selskap i vekst

I Q-Free ASA, tidligere Micro Design AS, er det i dag rundt 430 ansatte i 20 land. Q-Free er et selskap i stadig vekst helt siden oppstart i 1984. Selskapet streber etter ny utvikling og nye idéer. Dette er fordi Q-Free ønsker å være en ledende kvalitetsleverandør innen teknologi innen intelligent transportsystem. Vekst er et viktig satsingsområde for oss, og vi ønsker å følge med på verdens utvikling.

Vi har vårt hovedkontor i min hjemby Trondheim, men har og kontorer i blant annet USA, Australia, Frankrike, Russland og Storbritannia. Q-Free kan med andre ord kategoriseres som et stort selskap, men vi ønsker også å bli enda større, ved å være den ledende leverandøren innen ITS. Det er både givende og inspirerende å jobbe i et stort selskap, og du blir aldri ferdig utlært.

Ønsker du å jobbe i et stort selskap?

Dersom du drømmer om å jobbe i et stort selskap i vekst, kan det være verdt å se på våre ledige stillinger. Dersom du jobber i Q-Free kan du være sikker på at du får jobbe i et miljø med rom for utvikling og faglig kompetanse. Enten du er kvalifisert for å jobbe utviklingsingeniør, developer eller noe annet, så kan du se frem til et godt arbeidsmiljø.

Med Q-Free i ryggen vil du aldri føle deg alene. Med mange hyggelige kolleger og trygghet på jobb, vil du forhåpentligvis trives i et stort selskap. Bidra til Q-Frees fremtidige vekst med din kompetanse. For Q-Free er du ikke bare en byggestein, men en viktig del av selskapet. Jeg håper å se deg blant firmaets ansatte i nær fremtid – kanskje vi møtes på lunsjrommet?